PROGRESS ING. & HAMILTON KONFERANSE

Progress Ingeniørfirma kom tilbake som HRF-medlem i juni-2020. De fleste av HRF-medlemmene kjenner Progress som en brei utstyrsleverandør med stort varesortiment. Marinekatalogen var, og er tykk som en bibel, men kan som alt annet i dag, lastes ned i elektronisk format. Progress leverer alt fra transmisjoner til vinsj og kjetting. Kjente merker som Twin-Disc, Hamilton, Michigan, Reich, Halyard, Max Power og Lofrans er noe av det som er på Progress sin portefølje, og som våre hurtigbåtrederier og verft har kjennskap til.

Progress ingeniørfirma gir følgende om seg selv: har spesialisert oss på produkter relatert til framdrift. Våre produkter dekker alt fra gir, via aksler til propell eller vannjet. I tillegg til dette har vi også en del annet motorrelatert teknisk ustyr, som feks eksosutstyr, antivibrasjonsutstyr og baugpropeller.

Progress Ingeniørfirma skal med denne mini-konferansen presenterer vannjetløsninger fra Hamilton. Det har skjedd mye utvikling på Hamiltons vannjetter i den senere tiden og vi vil her få presentert noe av det som gjør Hamilton til et klokt valg for fremtidens grønne hurtigbåter. Fra Progress har vi med oss Thomas Smefjell og fra Hamilton stiller Antony Tomkins (Hamilton Jet Uk) til å legge frem fakta og illustrasjoner for oss.

De har følgende plan:

  1. Introduksjon av Progress Ingeniørfirma AS
  2. Introduksjon av Hamilton Jet
  3. Jet-serier, kontrollsystem og elektrifisering
  4. Optimalisering av jettinstallasjon etter bruk
  5. Hva er totalkostnaden over tid, forbruk, vedlikehold etc.
  6. Avanserte kontrollsystemer
  7. Q&A

Det er satt av 1 time til konferansen. Selve presentasjonen varer i 20-30 minutter og etter det har vi god tid til spørsmål fra publikum.

Dette blir nå den 3. mini-konferansen som HRF tilbyr for sine medlemmer. Vi håper at temaet frister, og at mange melder seg på Teams-webinaret!

Bli med, konferansen er gratis!

 

Dato

mar 10 2021
Expired!

Tid

10:00 am - 11:30 am
Kategori

Arrangør

HRF

    WordPress-tema av Sircon