BRUNVOLL Mar-El, konferanse

Da gjøres det klart til det 4. webinaret i HRF-regi. Dette er det 3. i serien av presentasjoner om fremdrift og system løsninger for den fremtidige grønneste hurtigbåt. Denne gang er det Brunvoll Mar-El som tar mikrofonen og får vår oppmerksomhet.

Brunvoll Mar-El holder til i Dalen i Telemark. Er HRF-medlem og velkjent leverandør for de fleste HRF’ere og resten av maritim bransje forøvrig.

Brunvoll Mar-El Agentur er en hardware leverandør og en samarbeidspartner for produsenter av maskiner og utstyr i bevegelse. Porteføljen strekker seg fra sensorer via signalbehandling til menneske maskinkontroll og visualisering. Systemer og delsystemer fra våre samarbeidspartnere som er ledende på sine områder.

Men det Brunvoll Mar-El skal presentere for oss denne gang, er Integrasjon løsninger for grønne fremdriftssystemer til hurtigbåten. Helge Asle Lundeberg, Managing Director Brunvoll Mar-El AS, vil lede oss igjennom dette i følgende orden:

  1. Utfordringer rundt volum og vekt.  Batterier, tavler trafoer og motorer
  2. Systemløsninger.  Rett systemdesign kan redusere antall komponenter, hvilket er gunstig for pirs/volum/vekt
  3. Standarisering
    • Standariserte systemløsninger med fleksibilitet til å velge ulike leverandører av komponenter tilpasset ulike prosjekt
    • Standariserte ladeløsninger
  4. Sikkerhet.  Hva vi vet om episoden på Brim?

Det er satt av vel en time til konferansen. Selve presentasjonen varer i ca en halv time og etter det har vi god tid til spørsmål fra publikum.

Webinaret er gratis for HRF-medlemmer!

https://www.brunvoll.no/

Dato

mar 25 2021
Expired!

Tid

10:00 am - 11:20 am
Kategori

Arrangør

HRF

    WordPress-tema av Sircon