WEST MEKAN AS – webinar konferanse

I serien HRF fag-seminar på Teams, gjøres det nå klart for den 5. mini-konferansen dette halvåret. Vi fortsetter i sporet for fremdriftsløsninger for den fremtidige grønneste hurtigbåt, og til å formidle denne gang er det West Mekan Produksjon AS som tar turen innom våre skjermer.

West Mekan er et av våre nyeste HRF-medlemmene og holder til på Nordfjordeid. West Mekan er velkjent leverandør av passasjer-stoler i inn- og utland. Vi kjenner dem også for godt handverk på rustfritt, men for de fleste HRF’ere og resten av maritim bransje for øvrig, er de en høyst aktuell leverandør på komplette propulsjonsanlegg.

Valg av propellanlegg

Temaliste:

  1. Kort presentasjon av West Mekan
  2. Kort presentasjon av passasjerstoler
  3. Kriterier for valg propellsystem, fast propell eller vribar propell
  4. Teknisk om propellanlegg/ror
  5. Kostnadsbilde
  6. Avslutning

Det er satt av vel en time til konferansen. Selve presentasjonen varer i ca en halv time og etter det har vi god tid til spørsmål fra publikum.

https://www.westmekan.no/propeller

WEST MEKAN

Propellanlegg

West Mekan er en konkurransedyktig leverandør av propellanlegg med fast (FP) eller vribar propell (CPP) for hurtiggående passasjerbåter, profesjonelle offshorefartøy, fiskebåter, små slepebåter, yachter og spesialfartøy.

Gjennom 50 år har West Mekan opparbeidd en seg en solid kompetanse innen design og produksjon av propellanlegg, enten de er med fast eller vribar propell. Vår styrke i forhold til mange andre er at vi tilbyr et stort spekter av forskjellige anlegg, og kan derfor hjelpe deg å velge det rette propellanlegget til din båt .

Oftest er dette et propellanlegg med fast propell. Propellanlegg med fast propell har god virkningsgrad til en rimelig pris og minimale vedlikeholdskostnader. Andre båter må ha vribar propell som følge av spesifikke krav til. Uansett – vi kan hjelpe deg.

Dato

apr 22 2021
Expired!

Tid

10:00 am - 11:20 am
Kategori

Arrangør

HRF

    WordPress-tema av Sircon