Hurtigbåtkonferansen 2022 ble en suksess! De 150 deltakerne på Hurtigbåtkonferansen 2022 fikk valuta for pengene ved mange interessante foredrag presentert av godt forberedte og faglig dyktige damer og menn. Knut Arild Hareide åpnet det hele med bl.a. å takke bransjen for innsatsen under pandemien.

Nå forbereder vi for ny konferanse kommende høst, omtrent på samme tid. Det er ennå langt frem, men det kan lønne seg å sette av datoene allerede nå. Tema og innhold er ikke satt, men mye tyder på at vi holder oss i Bergen og trolig helt inn på Flesland flyplass som i 22. Konferansen vil som vanlig gå over 2 dager, fra lunsj til lunsj, og vi lover aktuellt og interessant innhold både på dag og kveld.

Det vil foregå på Flesland, Bergen i uke 42!

Foredrag / Presentasjon: Dersom du selv eller ditt selskap har interesse av å gi en presentasjon av relevant innhold i forhold til tema som gitt, eller har tips om andre egnede, så ta kontakt og vi tar gjerne en dialog på det.

Utstilling: Vi tilbyr et begrenset antall utstillere plass i mingleområde under konferansen. I 2022 hadde vi 9 utstillere som i tillegg til eksponering i hotellets fellesareal, også fikk noen minutter fra scenen helt i starten av konferansen. Vi vil for 2023 prøve å videreutvikle noe på dette. Ta kontakt om du er interessert å sette ditt selskap på en liste over utstillere.

Sponsor: Vi har de senere årene også tegnet sponsoravtale med noen av våre medlemsbedrifter. Vi ser nå på muligheten for å viderutvikle denne ordningen. Interessant for deres selskap? Ta kontakt.

Her er fra fjoråret:

HURTIGBÅTKONFERANSEN 2022: Bergen, 19. – 20. Oktober

ÅRETS VIKTIGSTE KONFERANSE FOR PASSASJERBÅT- & MARITIM BRANSJE, HURTIGBÅTKONFERANSEN 2022, GÅR AV STABELEN ONSDAG OG TORSDAG I UKE 42.

Velkommen til Hurtigbåtkonferansen 19. – 20. oktober 2022 på Clarion Hotel Bergen Airport

Konferansearrangementet starter med lunch på hotellet onsdag kl. 12:00. Selve fagkonferansen åpnes med velkomstinnlegg kl. 13:00, og varer ut til ca. kl. 18:00. Selskapsmiddag med lett underholdning begynner ca. kl. 20:00 og avsluttes noe senere. Etter frokost torsdag er første innslag på fagprogrammet planlagt til kl. 08:30 og det hele avsluttes med felles lunch torsdag ca. kl. 13:00.