fbpx

Rødne feirer 60-årsjubileum

rodne_fjordcruise_neg_m_bakgr_CMYK

 

 

 

 

RØDNE FEIRER 60-ÅRSJUBILEUM – OG GIR DEG 60 % RABATT!

I år feirer Rødne 60 år! Rødne ble startet som en familiebedrift, og er det fortsatt. Selskapet startet med skoleskyss i Sjernarøy i 1956, og siden den tid har de ekspandert kraftig. Rødne har i dag 18 båter, som opererer i Rogaland, Hordaland og Vestfold. Virksomheten består av rutetrafikk, ambulansetrafikk og turist- og chartertrafikk.

Siden 1974 har selskapet vært markedsledende på fjordcruise til Lysefjorden og Preikestolen. De siste årene har de hatt fjordcruise året rundt. Også i Bergen tilbyr selskapet fjordcruise på helårsbasis. Fjordcruise til Mostraumen ble etablert i Bergen for noen år siden, og har hatt stor suksess. Rødne satser videre i Bergen, og har nylig åpnet eget avdelingskontor på Strandkaien.

«Det er veldig kjekt å lede en bedrift i vekst», sier Lars A. Rødne, daglig leder i Rødne AS. «Vi utvider og øker kapasiteten, bygger nye båter og er med på utviklingen. Når vi nå ser dårligere tider i regionen, så er det en stor fordel for oss at vi har flere bein å stå på».

60-årsjubiléet vil markeres på flere måter gjennom året. «Jubileumsbilletten» som gir deg 60 % rabatt på fjordcruise er en av markeringene. Har du ikke vært på fjordcruise før? Da har du en perfekt anledning nå! «Jubileumsbilletten» gjelder på utvalgte dager i løpet av året. Følg med på rodne.no og Facebook.

For mer informasjon, kontakt daglig leder Lars A. Rødne på tlf. 98 24 15 01

 

Rygerkongen. Fotograf: Kjartan Petterson

Fotograf: Kjartan Petterson

Arkiv