[18.08.2022] HRF med sine rederi, verft og leverandører har fra mandag denne uken markert seg godt midt i smørøyet langs kaien i Arendal sentrum. Ingen tvil om at denne 120 meter lange flåten har vært selve blikkfanget for alle debattanter og andre skuelystne. I tillegg, og like i nærheten, ligger Brim som er bygget hos Maritime Partner og Fjordgyn fra Oma Båtbyggeri.

Foto: Lars Endre Gimmestad

HRF hadde arrangement på tirsdag ombord i Rygerelektra, sammen med The Fjords, Rødne og Brim Explorer. Fremfor alt ble budskapet og kravet om fortgang i utbyggingen av laddeinfrastruktur langs vår kyst lagt frem for alle de oppmøtte av John Vonli, Lars Rødne og Agnes Arnadottir. HRF og Bjarne Rygg innledet med velkomst og fulgte opp med apell i forhold til satsing på infrastruktur og grønn omstilling i turistfjordene. Med oss i debatten hadde vi også Stavanger Havn v/Magne Fjell, Bergen Havn v/Nils Møllerup og Stortingsrepresentant Hans Inge Myrvold fra SP. Moderator for hele seansen var Hallstein Havåg fra Bellona. Oppmøtet var godt, vi fikk ut vårt budskap, og tilbakemeldingen var gode.

Foto: Rune Midtkandal

Arendalsuken varer uken ut, så det er bare å ta turen. Her er mye spennende som foregår!

Foto: Bjarne Rygg

Minner om Hurtigbåtkonferansen 19. – 20. oktober. Her vil disse tema bli enda mer presentert og debattert! Påmelding finnes her på våre sider.