[17.02.2021] På webinar-konferanse nr. 2 i HRF-regi, var det mer enn 60 personer som fikk koplet seg opp på Teams-webinaret og dermed fikk med seg Servogear sitt budskap og løsning for en grønnerere fremtid.

Til å presentere sine løsninger hadde Servogear hentet frem sin juvel, Petter Martens, en ekte Bømling som for tida har etablert seg i en urban bydel i Tigerstaden. Tilhørerne fikk gjennom sine skjermer oppleve en Petter i storform som fra sitt hjemmekontor briljerte med sine illustrasjoner og solide forklaringer. Om Servogear sine mål for utvikling til, design og beregninger inn mot det grønneste av det grønne.

Innholdet i presentasjonen var både spennende og interessant. På agendaen stod dette:

I tillegg til det som mange allerede kjenner til av hybrid-løsninger fra Servogear, så fikk de «fremmøtte» også oppleve å få presentert verdensnyheter som ElFlow Propulsor, Servopod, ServoDrop og Karbon braketter.

Servogear gav oss en veldig god seminar-sekvens med mye spennende innhold. De avsluttet med en fin reklame-film. Det var god tid til spørsmål og dialog med tilhørerne til slutt.

HRF har fått mange gode tilbakemeldinger i etterkant. Flere av våre medlemmer uttrykker tilfredshet over både opplegg og innhold. Dette blir det mer av!

Det lønner seg å være HRF-medlem!

Takk for godt innlegg fra Servogear og Petter Martens.

https://vimeo.com/512827262