[04.05.2022] Etter tilbakemeldingene å dømme, så må årets årsmøtesamling i Fredrikstad betegnes som en suksess. Vi hadde mye faglig og sosialt på programmet, og når de som styrer med været skjenket oss det beste og vakreste man kan få på våren, så kunne ikke dette gå gæ’rnt! Det sosiale startet straks etter at seminaret var over på fredagen. Til fots fra hotellet til Gamlebyen, fikk vi morsom og interessant guiding av Kommandant Alexander Hermansen (se forsidebildet). Det ble en liten time fin spassertur i vakre omgivelser frem til De Grunmmurede Provianthus der vi fikk servert en meget god 3-retters samt en uforglemmelig oppvartning og underholdning av kommandanten vår.

De Grunnmurede Provianthus, Gamlebyen

Lørdag startet med Årsmøtet. ca. 25 personer møtte og 15 medlemsbedrifter var da representert. Den noe lave oppslutning kan nok skyldes at det bare er et havlt år siden forrige årsmøte (skifte fra høst til vår). Men styret og DL anmoder alle medlems-bedrifter om å være representert på forbundets årsmøte.

Årsmeldingen finnes her:

Og her er protokollen for Årsmøtet:

For den andre halvparten i vårt følge, så hadde vi sammen med kommandanten satt opp tilbud om mer guiding i Gamlebyen. Dette var det mange som benyttet seg av. Etterpå samlet vi alle til felles fiskesuppe-lunch på Majoren, før turen gikk videre til Hydrolift.

Bedriftsbesøk hos Hydrolift / Eker Design

Når da klokken var i 15-16-draget, var det meste av det faglige på programmet over og vi kunne rette nesen mot Hvaler. Flybåten med Arne Osmundsvåg gav oss en vakker skjærgårdssightseeing rundt Hvaler og oppover til sluttdestinasjon på Hankø hvor vår siste festmiddag for helgen kunne inntas.

Takker alle som møtte på Årsmøteweekend-22 for en fin-fin opplevelse. Takker for alle gode tilbakemeldinger og for positive bidrag både i fag og i det sosiale.

Bjarne Rygg