[03.02.23] Kjære alle, velkommen til årets medlem-treff i Tromsø 24. – 26. mars!

Da er vi kommet frem til et nesten komplett program. Må betraktes som litt forløpig ennå, men mye av det som er gitt nå, blir slik!

HRF styre håper mange kommer!!!

Det vil være inspirerende for oss om vi kan få bred og god oppslutning for sakenes gjennomgang, debatt og kanskje beslutning under fagmøtet fredag og selve Årsmøtet. (Grunnlag for saker blir tilsendt til alle medlemsbedrifter). Ledsagere og andre følger har da frihet til exploring av Tromsø by, eller vi kan sette opp noe felles? Utover lørdagen skal vi by på komplett opplegg for alle med mye opplevelser, god mat og underholdning!

Vi oppmoder medlemsbedriftene om å ta med seg flere av sine medarbeidere og ledsagere i bookingen. Hyggelige og relevante samarbeidspartnere kan også inviteres med.

[15.02.2023] Har låst forpliktelsen med The Edge. P.t. er ca. 50 personer booket inn på rom. Har avtalt med hotellet at vi fremdeles kan holde på 5-6 rom i tilfelle noen bestemmer seg litt sent. Alternativet med tidlig innsjekk torsdag er ikke lenger mulig, da hotellet er fullbooket den dagen. Påmeldingen nedenfor er fremdeles åpen.

PS: Legg også merke til at rom-kostnaden blir inkludert inn i ordren, slik at det ikke blir noen utsjekk-betaling ved avreise.

Se utfyllende program lenger nede på siden.

Det er nå mulig å booke seg inn:

Program: