[04.03.2022] STED: FREDRIKSTAD, 22. – 24. APRIL

Vi vil med dette invitere alle medlemmer med følge til Årsmøte weekend-opphold i Fredrikstad & Hvaler omegn!

Håper programmet frister og inspirerer alle til å samles for et etterlengtet faglig- og sosialt treff igjen.

PÅMELDING TIL ÅRSMØTEWEEKEND:

Fagprogrammet fredag er ikke helt ferdig spikret. Jobber med å få endelig fastsatt sendeskjemaet i programmet. Men det vi kan avsløre, er at bl.a. Northern Explorer, Zero, Innovasjon Norge/Visit Norway og et par av våre HRF-verft vil holde sine pressentasjoner for oss på tema som er satt.

Dette kan bli en stor og spennende HRF-satsing….

Fra tidligere annonsering (08.02.2022): Da er brikkene begynt å falle såpass på plass at vi med dette har den glede å kunne invitere til HRF årsmøte-samling i Fredrikstad og Hvaler-området, 22. – 24. april.

Etter mange turer til vest og til nord, setter vi denne gang kursen mot sør-øst. Dette er første helgen etter Påske, og vi har god tro på at våren har meldt sin ankomst i den sørligste delen av den norske kystlinjen.

Vi har tinget mange rom på Scandic City og håper således at alle kan bo samlet der. Det er ennå ikke helt bestemt lokalitet for alle måltider og samlinger, men vi lover at det skal bli rikt på både historiske og kulinariske opplevelser. Og vi skal ikke bare sitte inne denne helgen. Vi har på plass både spennende bedriftsbesøk og eget fartøy til skjærgårdssightseeing! Dere får oppleve måltider på varierte destinasjoner!

For følger og ledsagere (som ikke er så interessert i det faglige) så legges det opp til spennende opplevelser med bl.a. guiding i Gamlebyen.

Vi sier foreløpig ikke mer…

Detaljert opplegg med innhold og tidsplan kommer ut så snart vi har spikret programmet.

Ordning for påmelding og hotell-booking blir lagt ut samtidig.

Alle er hjertelig velkommen til hyggelig weekend-samling i Fredrikstad, og vi håper at mange tar med sine følger. Merk av denne helgen allerede nå!